Site Loader

Obstaja več vrst magije in urokov. Vsak od njih deluje po podobnem principu. Uporablja se z namenom škodovati drugim.

Črno magijo lahko zlahka prepoznate. Povzroči lahko različne motnje. Če že dolgo časa deluje na eni osebi, ji lahko življenje spremeni v pravi pekel. Njeno delovanje se lahko izrvrši preko različnih stvari.

Kaj je črna magija in kako vpliva na vaše življenje?

Črna magija se običajno odvrže ob polnoči pri domačih vratih ali pred vhodom v hišo, na avto ali celo na križišče, ki ga oseba prečka. Ljudje pogosto postanejo tudi fizično bolni. Ker črna magija manipulira tudi z mislimi, so uročene osebe sposobne jemati slabe stvari, kot da so nekaj popolnoma normalnega.

Pogosto se pojavijo različni simptomi, kot so:

• bolečine v želodcu,

• glavobol,

• bolečine v prsnem košu,

• želodčna nervoza

Med drugim se pojavijo tudi finančne izgube, spremlja vas nesreča in težave v ljubezni. Imate nočne more in težave s spanjem.

Ljudje, ki so pod vplivom črne magije, so drugim ljudem nesposobni pogledati naravnost v oči. To gre tako daleč, da se niti v ogledalo ne morejo več pogledati. Imajo občutek, da jim nekdo nenehno stoji za hrbtom. So negotovi in zaskrbljeni. Včasih trpijo zaradi vrtoglavice ali omedlevice. A ni redek primer, da se zgodi ravno nasprotno, in sicer, da so sanjavi.

Kako se odstrani črna magija?

Najbolje je, da se črna magija odstrani takoj, ko se pojavijo prvi simptomi. Včasih lahko simptomi ostanejo skriti še nekaj časa. Ko ste pod vplivom črne magije, je pomembno, da sprejmete ta problem in dejstvo, da potrebujete odstranitev črne magije in trajno zaščito.

Črna magija je zelo zapleten postopek, ki zahteva strokovno znanje, da bi bili rezultati trajni. To je zelo težko, če je črna magija dobro opravljena, in če je oseba, ki je vrgla urok, pri tem zelo spretna.

Odstranitev črne magije se navadno izvrši z besedami, ki ščitijo in lahko preženejo zlo od osebe, ki ji je bilo zlo narejeno ter z določenimi obredi. Ampak to je večinoma v primerih, ko magija ni močna.

Trajno magijo zagotavlja Beli Mag. Odstranjevanje uroka je drugačno, ko gre za eno osebo ali kadar gre za odstranjevanje družinskega uroka. Zaščita je trajna in ščiti osebo ali družino pred vsemi vrstami magije in urokov.

Kako preprečiti pojav črne magije?

Zlo nikoli ne spi, zato vedno pazite nase in bodite zelo previdni. Previdni morate biti, ko je petek 13. Pazite, da vas nekdo ne uroči s pogledom. Pazite, da se ne nasankate ali spijete napitek, ki vam lahko škoduje.

Izogibajte se slabih ljudi in od njih ne jemljite stvari, ker vas navadno tako poskušajo uročiti.

Prav tako pazite, da vaše stvari ne pridejo v roke slabih ljudi. Vaši lasje in nohti so odlična tarča za vse tiste, ki se ukvarjajo s črno magijo in vam želijo škodovati.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: