Site Loader

Razposajeni otroci se radi podijo naokrog s kolesi, skiroji, rolerji in vsemi drugimi prevoznimi sredstvi. Nenehno so v pogonu in pri tem žal precej pogosto pozabijo na previdnost, saj je zanje igra na prvem mestu. Starši moramo biti zato tisti, ki poskrbimo za to, da otroci med dirjanjem naokrog nosijo čim bolj kakovostne in za njih primerne otroške čelade, s katerimi varno zaščitijo glavo. Kdaj je čas, da jo otrok začne nositi, kako navaditi otroka nanjo in kakšna čelada je v resnici najboljša za zaščito otroške glave?

Varno na kolesu, rolki ali rolerjih

Da bodo vaši otroki varno uporabljali različna prevozna sredstva, s katerimi se obožujejo peljati, najbolje poskrbijo otroške čelade. Slednje so namenjene zaščiti glave pri padcih in preprečevanju poškodb, zato je pomembno, kakšno čelado izberemo za svoje otroke. Na trgu se namreč najde marsikaj, pa tudi cene so lahko zelo različne. Da boste lažje izbrali, si preberite naslednjih 5 nasvetov, ki vam lahko pomagajo pri izbiri in nakupu. Tako se bo vaš otrok lahko brez skrbi in varno vozil tako s skirojem kot z rolko in vsemi ostalimi prevoznimi sredstvi:

 

  1. Čelada vašega otroka ne sme tiščati niti mu ne sme biti prevelika (zelo pomembno je izbrati primerno velikost glede na velikost glave otroka)
  2. Izbrati moramo kakovostno čelado, ki omogoči dobro zaščito (ne kupujte cenenih izdelkov, saj je od njih odvisna varnost vašega otroka!)
  3. Otroku mora biti čelada všeč (naj otrok pomaga pri izbiri)
  4. Otroške čelade sodijo na otroške glave (prav nič ne pomaga, če kupite čelado, a jo otrok ne nosi)
  5. Pri uporabi moramo biti dosledni (za poškodbo glave je dovolj, da gre otrok le enkrat na kolo ali drugo prevozno sredstvo brez otroške čelade)

Poskrbljeno za varnost in zabavo

V spletni trgovini chebeltza.com boste našli ne le simpatične in kakovostne otroške čelade, ampak tudi vse ostalo za vaše razposajene junake, ki bi ves čas počeli kaj zanimivega. Prepustite jim možnost, da uživajo v igri in v različnih vragolijah, ter poskrbite za njihovo varnost s primerno otroško čelado, ki jo bodo radi nosili. Oglejte si ponudbo in zagotovo boste našli marsikaj lepega za svoje otroke, pa tudi za to, da se bodo tudi med vožnjo z rolerji, smučmi, kolesom ali rolko zabavali varno!

Objave iz iste kategorije:

Post Author: Matej

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373