Site Loader

Največji popusti in akcije – Poglejte, kako jih nikoli ne boste izpustili

Pripravite se, da opustošite celo trgovino. Upoštevajte naslednje nasvete in odkrijte, kje se skrivajo največji popusti in akcije v online trgovinah. S pazljivo izbiro lahko naredite dober nakup z minimalno potrošnjo.

Popusti in akcije so največja in najbolj popularna marketinška strategija. Zaradi tega se je verjetno vsak od nas vsaj enkrat vrnil iz shoppinga s polnimi vrečami, samo zato, ker je zagrabil popust ali neko neponovljivo akcijo. Ko naletimo na kakšen dober popust, smo sposobni razgrabiti celo trgovino.

Kako vedno zagrabiti največje popuste in akcije?

Popusti in akcije so najbolj pogosti in največji pred božičnimi in novoletnimi prazniki. Popusti in akcije so tudi pogoste med letnimi časi. Največje popuste in akcije lahko zagrabite, kadar pozimi kupujete poletne artikle in obratno. Velike razprodaje so vedno na koncu sezone saj so stvari iz prejšnje sezone ponavadi znižane za 50%.

Da bi se bolje spoznali z začetkom in trajanjem popusta, lahko vašo priljubljeno trgovino spremljate na družabnih omrežjih. Večina trgovin na svojih straneh objavlja začetek popusta ali kakšno posebno akcijo.

Da bi na pravi način izkoristili največje popuste in akcije, morate narediti dober načrt. Pred samim nakupom se odločite, kaj potrebujete. Ker so akcije in popusti povsod okrog vas, lahko zelo hitro kupite nekaj, česar ne potrebujete. Na ta način boste le imeli nepotrebne stroške.

Spremljate pa tudi reakcije kupcev. Le-te vam lahko razkrijejo, kje se skrivajo največji popusti in akcije. Vaši prijatelji in sorodniki se sigurno včasih pohvalijo z dobrim nakupom. Naslednjič jih dobro poslušajte, da se vam ne bi izmuznili največji popusti in akcije.

Vrste popustov v online trgovinah

Obstaja nekaj različnih vrst popustov:

 1. Popusti v določeni ceni ali odstotku – taka vrsta popusta je najbolj popularna in ponuja popust na začetno ceno izdelka.
 2. Kupiš enega, dobiš dva – primeri takih popustov so “Kupi enega, drugega dobiš brezplačno” ali “Kupi en izdelek, za drugega pa dobiš 50% popust”.
 3. Količinski popusti – kupci poskušajo povečati vrednost svoje košarice
 4. Brezplačna dostava – ta vrsta popusta je najbolj popularna v online trgovinah. Veliko število trgovin ponuja brezplačno dostavo za določen znesek nakupa.

Namen največjih popustov in akcij je ta, da pritegnejo pozornost stalnih in novih potrošnikov, da povečajo promet, povpraševanje in prodajo.

Nekatere trgovine ponujajo tudi različne kupone. Z nagradami poskušajo prepričati uporabnike, da bolj trošijo. Zagotavljajo pa tudi jamstva, preprečujejo zlorabo kreditnih kartic, kar vsakega kupca najbolj skrbi.

Najdejo se tudi redke, ki ne zahtevajo registracije. Dodatno obremenjevanje kupcev sigurno vpliva na to, da kupci izpraznijo košarico in zapustijo online trgovino.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: Matej

Zadnje spremembe:

 • Popolna priprava za mletje in stiskanje sadja

  Pred začetkom mletja sadja je ključnega pomena temeljito pregledati plodove, ki bodo deležni predelave. V tem koraku je nujno izločiti vse nagnite, plesnive in umazane …
 • Izbira prave robotske kosilnice

  Pri izbiri robotske kosilnice je treba upoštevati več dejavnikov. Ker gre navadno za precejšnjo investicijo, je pametno pravočasno pridobiti informacije o vseh lastnostih in funkcijah, …
 • Odkrivanje čarov Kopra

  Dobrodošli v Kopru, enem izmed najbolj slikovitih mest na slovenski obali, kjer se prepletajo zgodovinske pripovedi in sodobni utrip življenja. Ta čudoviti obalni biser, ki …
 • Arganovo olje

  Olja se pridobivajo iz različnih sestavin in običajno ne maramo najbolj mešanic, pač pa se raje odločamo za čista olja, ki so odličen vir zdravja. …
 • Izvrstni dodatki k pasji prehrani

  Če imate doma pasjega kosmatinca, je ključnega pomena tudi to, da ga hranite s primerno izbrano hrano. Pri tem vam lahko dobro pomagajo tudi koristi …
 • Motoristična oprema za večje udobje in varnost

  Če ste izkušeni voznik ali pa motoristični začetnik, v vsakem primeru je ključno, da imate za vožnjo na motorju izbrano primerno opremo, preden se sploh …
 • Midland kot eno od vodilnih podjetij na področju motoristične komunikacije

  Midland komunikacijski sistemi za motoriste prinašajo mnoge prednosti, ki seveda poskrbijo tudi za izboljšanje vožnje z motociklom. S pomočjo uporabe naprednih tehnologij omogočajo zelo jasno …

Zemljevid strani: