Site Loader

Največji popusti in akcije – Poglejte, kako jih nikoli ne boste izpustili

Pripravite se, da opustošite celo trgovino. Upoštevajte naslednje nasvete in odkrijte, kje se skrivajo največji popusti in akcije v online trgovinah. S pazljivo izbiro lahko naredite dober nakup z minimalno potrošnjo.

Popusti in akcije so največja in najbolj popularna marketinška strategija. Zaradi tega se je verjetno vsak od nas vsaj enkrat vrnil iz shoppinga s polnimi vrečami, samo zato, ker je zagrabil popust ali neko neponovljivo akcijo. Ko naletimo na kakšen dober popust, smo sposobni razgrabiti celo trgovino.

Kako vedno zagrabiti največje popuste in akcije?

Popusti in akcije so najbolj pogosti in največji pred božičnimi in novoletnimi prazniki. Popusti in akcije so tudi pogoste med letnimi časi. Največje popuste in akcije lahko zagrabite, kadar pozimi kupujete poletne artikle in obratno. Velike razprodaje so vedno na koncu sezone saj so stvari iz prejšnje sezone ponavadi znižane za 50%.

Da bi se bolje spoznali z začetkom in trajanjem popusta, lahko vašo priljubljeno trgovino spremljate na družabnih omrežjih. Večina trgovin na svojih straneh objavlja začetek popusta ali kakšno posebno akcijo.

Da bi na pravi način izkoristili največje popuste in akcije, morate narediti dober načrt. Pred samim nakupom se odločite, kaj potrebujete. Ker so akcije in popusti povsod okrog vas, lahko zelo hitro kupite nekaj, česar ne potrebujete. Na ta način boste le imeli nepotrebne stroške.

Spremljate pa tudi reakcije kupcev. Le-te vam lahko razkrijejo, kje se skrivajo največji popusti in akcije. Vaši prijatelji in sorodniki se sigurno včasih pohvalijo z dobrim nakupom. Naslednjič jih dobro poslušajte, da se vam ne bi izmuznili največji popusti in akcije.

Vrste popustov v online trgovinah

Obstaja nekaj različnih vrst popustov:

 1. Popusti v določeni ceni ali odstotku – taka vrsta popusta je najbolj popularna in ponuja popust na začetno ceno izdelka.
 2. Kupiš enega, dobiš dva – primeri takih popustov so “Kupi enega, drugega dobiš brezplačno” ali “Kupi en izdelek, za drugega pa dobiš 50% popust”.
 3. Količinski popusti – kupci poskušajo povečati vrednost svoje košarice
 4. Brezplačna dostava – ta vrsta popusta je najbolj popularna v online trgovinah. Veliko število trgovin ponuja brezplačno dostavo za določen znesek nakupa.

Namen največjih popustov in akcij je ta, da pritegnejo pozornost stalnih in novih potrošnikov, da povečajo promet, povpraševanje in prodajo.

Nekatere trgovine ponujajo tudi različne kupone. Z nagradami poskušajo prepričati uporabnike, da bolj trošijo. Zagotavljajo pa tudi jamstva, preprečujejo zlorabo kreditnih kartic, kar vsakega kupca najbolj skrbi.

Najdejo se tudi redke, ki ne zahtevajo registracije. Dodatno obremenjevanje kupcev sigurno vpliva na to, da kupci izpraznijo košarico in zapustijo online trgovino.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: Matej

Zadnje spremembe:

 • Google oglaševanje je lahko zelo učinkovito

  Google oglaševanje je učinkovit način za doseganje ciljnega občinstva. Z orodjem Google AdWords lahko ustvarite oglase, ki se prikazujejo na spletnem mestu Google.com in milijonih …
 • Kompatibilni HP tonerji za večji prihranek denarja

  Dandanes želite imeti kvalitetno in ugodno tiskanje kar doma. V preteklosti smo kupovali samo originalne izdelke, sedaj pa so kompatibilni HP tonerji popolnoma enakovredni originalnim. …
 • Kako izbrati primerno domeno

  Dejstvo je, da je izbira prave domene ena od najpomembnejših odločitev na začetku poslovne poti. Domena namreč postane naslov spletne strani, uporabljala pa se bo …
 • Uporaba kapljičnega namakanja

  Kapljično namakanje je posebna vrsta sistema, ki rastlinam aplicira vodo v obliki kapljic. Te pronicajo skozi luknje na cevi. Vir vode je lahko vodovod, vrtine …
 • Dehidrator hrane kot izjemno uporaben gospodinjski pripomoček

  Ko pripravljate seznam vseh malih pa tudi nekoliko večjih gospodinjskih aparatov ter drugih pripomočkov, pogosto pozabljate na sila pomembno napravo, ki ji rečemo dehidrator hrane. …
 • Ženski in moški puloverji s kapuco

  Puloverji s kapuco sodijo med bolj priljubljene kose oblačil. Vanje se radi oblečejo tako moški kot ženske pa tudi otroci. Na trgu so vam na …
 • Moderne softshell jakne za vse starosti

  Tehnologija izdelave športnih oblačil se nenehno spreminja. Približno dve desetletji nazaj so prvič na tržišče prispele softshell jakne, ki so dandanes poznane po vsem svetu. …

Zemljevid strani: