Site Loader

Največji popusti in akcije – Poglejte, kako jih nikoli ne boste izpustili

Pripravite se, da opustošite celo trgovino. Upoštevajte naslednje nasvete in odkrijte, kje se skrivajo največji popusti in akcije v online trgovinah. S pazljivo izbiro lahko naredite dober nakup z minimalno potrošnjo.

Popusti in akcije so največja in najbolj popularna marketinška strategija. Zaradi tega se je verjetno vsak od nas vsaj enkrat vrnil iz shoppinga s polnimi vrečami, samo zato, ker je zagrabil popust ali neko neponovljivo akcijo. Ko naletimo na kakšen dober popust, smo sposobni razgrabiti celo trgovino.

Kako vedno zagrabiti največje popuste in akcije?

Popusti in akcije so najbolj pogosti in največji pred božičnimi in novoletnimi prazniki. Popusti in akcije so tudi pogoste med letnimi časi. Največje popuste in akcije lahko zagrabite, kadar pozimi kupujete poletne artikle in obratno. Velike razprodaje so vedno na koncu sezone saj so stvari iz prejšnje sezone ponavadi znižane za 50%.

Da bi se bolje spoznali z začetkom in trajanjem popusta, lahko vašo priljubljeno trgovino spremljate na družabnih omrežjih. Večina trgovin na svojih straneh objavlja začetek popusta ali kakšno posebno akcijo.

Da bi na pravi način izkoristili največje popuste in akcije, morate narediti dober načrt. Pred samim nakupom se odločite, kaj potrebujete. Ker so akcije in popusti povsod okrog vas, lahko zelo hitro kupite nekaj, česar ne potrebujete. Na ta način boste le imeli nepotrebne stroške.

Spremljate pa tudi reakcije kupcev. Le-te vam lahko razkrijejo, kje se skrivajo največji popusti in akcije. Vaši prijatelji in sorodniki se sigurno včasih pohvalijo z dobrim nakupom. Naslednjič jih dobro poslušajte, da se vam ne bi izmuznili največji popusti in akcije.

Vrste popustov v online trgovinah

Obstaja nekaj različnih vrst popustov:

 1. Popusti v določeni ceni ali odstotku – taka vrsta popusta je najbolj popularna in ponuja popust na začetno ceno izdelka.
 2. Kupiš enega, dobiš dva – primeri takih popustov so “Kupi enega, drugega dobiš brezplačno” ali “Kupi en izdelek, za drugega pa dobiš 50% popust”.
 3. Količinski popusti – kupci poskušajo povečati vrednost svoje košarice
 4. Brezplačna dostava – ta vrsta popusta je najbolj popularna v online trgovinah. Veliko število trgovin ponuja brezplačno dostavo za določen znesek nakupa.

Namen največjih popustov in akcij je ta, da pritegnejo pozornost stalnih in novih potrošnikov, da povečajo promet, povpraševanje in prodajo.

Nekatere trgovine ponujajo tudi različne kupone. Z nagradami poskušajo prepričati uporabnike, da bolj trošijo. Zagotavljajo pa tudi jamstva, preprečujejo zlorabo kreditnih kartic, kar vsakega kupca najbolj skrbi.

Najdejo se tudi redke, ki ne zahtevajo registracije. Dodatno obremenjevanje kupcev sigurno vpliva na to, da kupci izpraznijo košarico in zapustijo online trgovino.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: Matej

Zadnje spremembe:

 • Zakaj so primerne katere vrste kosilnic in katero izbrati?

  Če kdo sliši izraz vrtna kosilnica, se vsakemu v mislih pojavi podoben model. Vendar pa je danes na voljo veliko število naprav z zelo različnimi …
 • SEO optimizacija in Googlove »živali«

  Specialisti, ki se ukvarjajo s SEO optimizacijo zagotovo poznajo izraze »Penguin«, »Panda« and »Humming bird«. Ampak tokrat ne govorimo o živalih, temveč o Googlovih »živalih«, …
 • Ukrepi proti luskavici

  Luskavica je nadležna bolezen, s katero se lahko sooči praktično vsak. V veliki meri je namreč dedno pogojena in se ji niti z dobro preventivo …
 • Visoki barski stoli so spet in!

  Ali ste vedeli, da so visoki barski stoli del naše družbe šele od zgodnjega 20. stoletja? Izvirali naj bi iz Irske, kjer je leta 1886 …
 • Vrtno pohištvo za zahtevne kupce

  V trgovinah boste našli veliko vrtnega pohištva z različnimi parametri. Vendar ima vsak od nas drugačna pričakovanja in želje, o okusih pa se ne razpravlja. …
 • Izboljšajmo svoj dom z dvosedo sedežno garnituro

  Vsako stanovanje ali hiša potrebuje udobna sedišča v dnevni in drugih sobah. Za doseganje tega cilja večina ljudi uporablja številne vrste sedežnih garnitur. Lahko so …
 • Če izgubimo podatke na našem trdem disku

  Kot vse računalniške komponente, se tudi trdi disk lahko pokvari. Takšna okvara je še posebej boleča, če imamo veliko podatkov shranjenih na samem disku in …

Zemljevid strani: