Site Loader

Eccotemp L5 – pregled

Ecotemp L5 ni samo grelnik vode brez rezervoarja, ampak tudi prenosna enota z zunanjim tušem. Zaradi tega je idealen za kampiranje, kabine in prikolice. To prenosno enoto poganjajo 2 D celične baterije in vam omogoča, da imate vročo vodo, ne glede na to, kako daleč ste od omrežja. L5 omogoča dvig temperature vode do 35 stopinj in zagotavlja pretok 2 litrov na minuto.

Kaj nam ni všeč pri Eccotemp L5

  • Želeli bi, da se gumb vode prilagodi na nižjo nastavitev za varčevanje z vodo (to pa lahko storimo z uporabo ventila, ki smo ga namestili).
  • Želeli bi, da se plinski gumb prilagodil na nižjo nastavitev; ko pretok vode (z lastnim ventilom), postane voda nekoliko preveč prevroča (v vročih poletnih dneh).
  • Če je res vetrovno, se bo plamen ugasnil. Poleti se je to zgodilo 2 ali 3 krat. Samo izklopimo / vklopimo vodo in plamen se ponovno vžge.

Prenosni grelnik vode Eccotemp L5 je idealen za kampiranje, koče ali hišo. Umijte avto, operete čoln, stuširajte se s toplo vodo, operete pse ali konja. Prenosni grelnik vode Eccotemp L5 lahko dodate k tlačnemu čistilniku za še boljše čiščenje! Prižge se z 2 »D« baterijami, zato je odličen za izklopljeno omrežje ali druga območja, kjer električna energija ni na voljo.

Značilnosti grelnika Eccotemp L5

Ta prenosna enota je odlična za vaše kampiranje in pustolovščine na prostem. Ne glede na to, ali ga uporabljate v aktivnem kampu ali globoko v gozdu, vam lahko zagotovi toplo vodo, tako da je vsaj to udobje doba z vami v naravi.

Deluje na baterije

Ta enota je namenjena za uporabo na prostem, tako da so jo izdelali z 2 »D« baterijami. To je super, saj vam omogoča, da ta grelnik vode uporabite, kamor koli greste, ne da bi bil preveč zahteven za postavitev.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: