Site Loader

Pri vožnji z avtomobilom se nam lahko pripeti veliko neprijetnih stvari. Pri tem včasih potrebujemo tudi pripomočke, ki nam pomagajo, da lahko težave lažje in tudi hitreje rešujemo. Eden od izjemno praktičnih ter koristnih pripomočkov je tudi dvigalka za avto. Na trgu jo lahko kupimo v najrazličnejših oblikah. Ena od teh je tudi dvigalka za avto v obliki zračne blazine.

Njena nosilnost je lahko izjemno visoka

Dvigalka za avtomobile lahko doseže izjemno visoko nosilnost. Take, ki se na trgu prodajajo v obliki zračne blazine, lahko dosežejo celo nosilnost 3 tone. Zanje je značilno, da jih lahko enostavno nataknete na izpušno cev. Motor medtem pustite teči v praznem teku. Zračno blazino napihnejo izpušni plini. Upadanje tlaka v blazini preprečuje protipovratni ventil. S tem dosežemo tudi, da ni nikakršnih nevarnosti poškodb našega avtomobila.

Namestimo jo lahko pod vse nosilne dele avtomobila

Dvigalka za avto take vrste se lahko namesti pod vse nosilne dele. Lahko jo namestimo na sredi, ob strani ali na osi kolesa. Prav tako je odlična rešitev in pomoč pri menjavi avtomobilskih koles. Izjemno je koristna tudi pri nameščanju zimskih verig. Uporabljamo jo lahko pri osebnih avtomobilih, prikolicah, avtodomih ter še kje. Njena povprečna dolžina cevi je 4.5 metra. Kot taka je običajno primerna za ravno izpušno cev, ki ima premer največ do 6 centimetrov.

Ogled dvigalke na spletu

Če želimo v kratkem kupiti dvigalko za avto, je dobro, da se najprej odločimo za njeno vrsto oziroma obliko. Ker je na trgu veliko ponudbe, je dobro, da si ogledamo čim več ponudb. Najlažje si jo bomo ogledali kar preko spleta. Na enem mestu si bomo lahko ogledali številne dvigalke za avtomobile v vseh svojih oblikah in podobah. Ko se bomo odločili za tisto, ki je najbolj primerna za naše vozilo in tudi za našo uporabo, se bomo osredotočili tudi na proizvajalca in nenazadnje tudi na ceno. Naš izbor dvigalke bo torej temeljil na obliki, vrsti proizvajalca, kakovosti in tudi na ceni. Če nas bo morebiti zanimalo še kaj, se bomo obrnili na spletnega ponudnika, ki nam bo pri tem z veseljem pomagal.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373