Site Loader

Se vam je že kdaj pripetilo, da ste bili slabe volje in brez prave motivacije za delo, pa čeprav je bilo vse v najlepšem redu? Če ne, potem ste verjetno eden od redkih srečnežev, saj je znano, da je vse več takšnih oseb, ki se jim to prepogosto dogaja. 

Kaj je lahko vzrok temu, da se brez pravega razloga počutimo popolnoma osamljeni in da imamo občutek, da niso sposobni za prav nič na tem svetu? Vzrokov je lahko veliko. Morda je to le muha enodnevnica, ker pri čem pač nismo bili dovolj uspešni. A če se vam to dogaja vse prevečkrat, je morda čas za obisk strokovnjaka. Individualna psihoterapija je odlična priložnost, da ugotovite, kje se skriva pravi vzrok za vašo nenehno borbo s samim seboj. 

Povezava z dobrim psihoterapevtom 

Še preden si najdete dobrega psihoterapevta, ki vas bo vzel pod okrilje, je najbolje, da si poskušate pomagati kar sami. Za začetek bo morda dovolj, da v roke vzamete dobro literaturo o tem, kako si pomagati v primeru nezadovoljstva s samim seboj. Takšne vsebine je veliko, dostopna vam je tudi na spletu. 

Vzporedno z branjem knjig se kljub slabi volji in potrtosti poskusite družiti z osebami, ki vam pomenijo največ in ki vam prinašajo dobro energijo. Zgodaj zjutraj, čez dan ali pa zvečer se sami ali v dobri družbi odpravite na sprehod ali morebiti na tek, ki je pogosto odlično naravno zdravilo za potrtost. Obenem pa si že iščite dobrega psihologa, ki se ga vam splača obiskati. Z njim se lahko povežete kar s pomočjo spleta, kjer se nahaja veliko dobre ponudbe – na primer na spletni strani psihovital.si

Prvo srečanje s psihoterapevtom 

Individualna psihoterapija je lahko odlična rešitev za odpravljanje težav s samim seboj. Ko se boste prvič srečali s strokovnjakom s tega področja, mu morate zaupati vse, kar vas tare. To pa je v veliki meri odvisno tudi od tega, ali se boste z njim ujeli tudi samo osebno. Vrhunski strokovnjak vam ne bo mogel kaj dosti pomagati, če vam ne bo ustrezal tudi njegov karakter. 

Če boste ugotovili, da je izbrani psihoterapevt odlična izbira za vas, se z njim dogovorite že za naslednja srečanja. 

Če so v konflikt udeleženi vsi člani gospodinjstva, je družinska terapija najboljša možna pot do iskanja rešitev.

Izjemno velik pomen folne kisline za nosečnice. Folna kislina pomaga pri preprečevanju napak na možganih zarodkov. Preberi več …

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: