Site Loader

 Oseminsedemdeset kart lahko pove ogromno o vaši prihodnosti in vam pomaga pri sprejemanju pomembnih odločitev. To je vedel tudi Napoleon, ki je večkrat uporabil tarot vedeževanje, da je lažje pretehtal različne možnosti. Gre namreč za obliko vedeževanja, ki pred vas v kartah razgrne celo življenje. To je verjetno tudi eden od razlogov, da je tarot vedeževanje tako zelo priljubljeno. Pri tem ne gre le za napovedovanje prihodnosti, ampak za razumevanje celotnega poteka vašega življenja. Tarot vedeževanje namreč pred vas razgrne tudi dogodke iz preteklosti in sedanjosti – ti dogodki so namreč bistvenega pomena zato, kako se bo odvijalo vaše življenje v prihodnje.

Tarot vedeževanje velikokrat preseneti z nepopisno jasnostjo in natančnostjo. Različna področja življenja imajo za nas v različnih obdobjih različen pomen. Pridejo obdobja življenja, v katerih se ukvarjamo samo z iskanjem ljubezni in skladnosti v odnosih do drugih, pa spet druga, ko nas muči razvoj kariere ali pa zdravstvene tegobe. V takšnih življenjskih obdobjih je smiselno uporabiti trot vedeževanje. Pred začetkom napodi je namreč treba izbrati področje, na katerega se nanaša vaše vprašanje. Nato pa bodo spregovorile karte … In vam povedale resnico, o kateri boste še dolgo razmišljali.

Tisti, ki so že preizkusili tarot vedeževanje, dobro vedo, kako pomembno je izbrati pravo vprašanje. Velikokrat si namreč najpomembnejših vprašanj niti ne upamo vprašati, saj nas je strah odgovorov, ki jih lahko dobimo. A prav takšna vprašanja so najpomembnejša v našem življenju. Če bomo poiskali odgovore nanje, bomo lažje sledili svoji življenjski poti, hkrati pa jo bomo tudi bolje razumeli. Z razumevanjem dogodkov iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti bolje razumemo tudi sami sebe in prav to omogoča tarot vedeževanje. Njegov cilj je, da bolje spoznamo sami sebe in da s pomočjo kart najdemo pravo pot pri odločitvah, v odnosih in na vseh drugih področjih življenja.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: Matej

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('rel') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('rel') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<link rel="icon...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/www/primor in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373