Site Loader

Prednosti:

  • USB povezljivost – omogoča nadzor sintetizatorjev in VST-jev na vašem računalniku ter nalaganje Yamahinih posodobitev programske opreme in vdelane programske opreme.
  • Zvok – P45 je najbolj podoben zvoku pravega klavirja po tej ceni.
  • »Graded Hammer Action« – Tipke postanejo težje, ko se spuščate po oktavi in vam med igranjem dajo občutek pravega klavirja.
  • Preprostost – Vmesnik je zelo preprost. Obstajata samo dva gumba. En je za gumb za vklop, drugi pa za nastavitve. Uporabi ga lahko vsakdo.
  • Prenosni – Pri nekaj več kot 11 kg, je P45 enostaven za prevoz iz sobe v sobo in celo od hiše do hiše.

Slabosti:

  • Zvočniki – Vgrajeni zvočniki niso najvišje kakovosti. Za najboljši zvok uporabite avdio izhod za slušalke ali zunanji zvočnik.

  • Snemanje – Nima vgrajenega avdio ali MIDI snemalnika, ki bi vam omogočal shranjevanje idej. Ta klaviatura je večinoma zasnovana za vadbo in nastope.
  • Polifonija – Zvišanje kakovosti zvoka se postopoma zmanjšuje, ko se polifonija poveča. To je običajno med digitalnimi klavirji v tem cenovnem razredu.

Kaj morate vedeti pred nakupom tega klavirja:

Večina ljudi ima raje obliko in zvok akustičnega klavirja, toda tudi rabljeni klavirji stanejo več kot tisoč dolarjev. To je verjetno več, kot si želite porabiti za instrument, če ste začetnik.

Kaj mi je všeč pri P-45:

Ta klavir je dober, če želite prenosni inštrument, ki je čimbolj podoben zvoku akustičnega klavirja. Digitalni klavir Yamaha P-45 ima vseh 88 tipk, tako da pri tem ne izgubite ničesar.

Na voljo je tudi devet drugih zvokov, vključno z električnim klavirjem, orglami in celo strunami. Če želite nekaj, kar bo izgledalo kot lep kos starinskega pohištva, se temu modelu izogibajte.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: Matej

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373