Site Loader

50-centimeterska rezalna glava vrtne kosilnice Greenworks G25302 vam prihrani čas, ker je malo širša od večine drugih električnih kosilnic na trgu in bo za košnjo vaših travnikov potrebnih manj korakov.

Zaradi ročice za nastavitev višine je zelo enostavno prilagoditi višino košnje v eni sami potezi. Ni treba prilagajati vsakega kolesa posebej.

Funkcija – Auto-Throttle

Greenworks G-Max ima vgrajeno avtomatski sistem, ki samodejno prilagodi moč rezalnim rezilom, tako da kosilnica ne deluje z večji močjo, kot mora. To poveča čas delovanja akumulatorja in bo verjetno podaljšalo življenjsko dobo električne kosilnice, ker ne deluje ves čas s polnim plinom.

Teoretično je to dobra ideja. Vendar smo ugotovili, da se lahko sistem nekoliko počasi odzove, ko zadenemo debelejši ali daljši del travnate površine. To pomeni, da se je kosilnica borila nekaj sekund, dokler se ni zagnal avtomatski sistem in povečaj moč kosilnice. To je bolj neprijetnost kot resničen problem, vendar ga je treba omeniti.

Greenworks G25302 – bi ga morali kupiti?

Orodja v razredu Greenworks 40V so odlična in G25302 ni izjema. Ima vse funkcije, ki jih potrebujete in večina od njih deluje zelo dobro.

Prav tako je cena zelo konkurenčna in bo premagala skoraj vsako konkurenčno kosilnico. S to kosilnico ne boste razočarani.

Serija Greenworks 25302 je začela izstopati in vplivati na svet akumulatorskih kosilnic. Ta model se ponaša s 40V električnim napajalnikom, ki daje moč podobno motorju na bencin. Rezalna glava ima širino 50 cm, ki je običajna velikost navadne potisne kosilnice.

Najbolj udoben in za vrtnine najbolj koristen način zalivanja je kapljično namakanje. Poraba vode je pri njem najmanjša, dolgotrajno počasno mezenje kapljic namoči tla v globino. Preberi več …

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: