Site Loader

S 30-centimetrskim mečem bo zmogljivost rezanja nekoliko omejena… To je v spodnjem delu ranga od 25 do 50 cm, v katerega se meči motornih žag navadno uvrščajo.

To pomeni, da bo se bo žaga lahko spopadla z vejami in drevesa premera do približno 25 cm. Lahko režete tudi večje stvari, čeprav bo potrebno nekaj dodatnega napora in resnično morate vedeti, kaj počnete, preden karkoli poskušate.

Če se ukvarjate le s temi majhnimi in srednje velikimi drevesi, bo Dewalt odlična izbira.

Kot smo že omenili, je impresivna tudi izhodna moč – več kot dovolj, da omogoči hitro rezanje vej srednjih velikosti ali dreves, ki so pogosta v dvoriščih po vsej državi.

Dewaltova tehnologija akumulatorjev je zelo impresivna in je razlog, zakaj je žaga tako popularna.

Če pogledamo celotno zmogljivost, Dewalt DCCS620P1 spada med najboljše 20-centimetrske akumulatorske žage, ki so na voljo na današnjem trgu.

Enostavnost uporabe

Najbolj očitna točka, ki kaže na preprosto uporabo z Dewaltom je, da je brezžična…

Če ste že kdaj uporabljali električno (žično) motorno žago, boste vedeli, kako moteče je biti omejen na določeno območje pri uporabi vtičnic, in da morate biti pozorni na kabel, ko uporabljate žago… Ne želite se spotakniti, kajne?

Nič od tega ne velja za brezžično motorno žago. Zagotavlja popolno prenosljivost – primerljivo s bencinsko motorno žago (ki očitno ne uporablja napajalnega kabla), edina razlika je v tem, da je žaga Dewalta veliko lažja.

S približno 4 kg, je žaga zelo obvladljiva.

Dobro je uravnotežena in udobna za vaše roke, lahka teža pa je res odlična za zmanjšanje utrujenosti.

V kombinaciji s težo boste na DCCS620P1 našli tudi znane ergonomske ročaje Dewalt. Ročaji so prevlečeni z gumo in se zelo lepo prilegajo v vaše roke.

To pomaga tudi pri zmanjševanju utrujenosti – ti ročaji so veliko boljši od generičnih plastičnih drogov, ki jih najdete na številnih slabših in cenejših verižnih žagah.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: