Site Loader

Preizkusili smo tudi Broil King Baron S520 ($649), Char-Broil Commercial Double Header ($699) in Char-Broil Performance XL ($299). Baron S520 je žar s petimi gorilniki, ki lahko peče tono hrane, vendar lahko njegova močna kuhalna moč zastraši začetnike. Char-Broil Double Header je stabilen žar za zabavo, saj z njim tehnično dobimo dva ločena žara z dvema gorilnikoma, toda ti majhni oddelki omejujejo možnost, da na istem žaru naenkrat skuhate veliko količino iste hrane.

To pomeni, da je Baron odličen pri kuhanju velikih količin, medtem ko ima Double Header dve ločena žara za optimalno večopravilnost med zabavo. Pecite piščanca na eni strani na srednji temperaturi in burgerje na drugi strani z uporabo visoke temperature. Double Header ima tudi stranski gorilnik, če želite pogreti nekaj BBQ omake, medtem ko pripravljate glavno jed. Plinski žar Weber Spirit II E-310 je omejen na en glavni predel s tremi gorilniki; s 30.000 BTU skupne moči pečenja – 10.000 BTU na gorilnik.

Prav tako nima mesta za skrivanje propanskega rezervoarja, kot ga imajo njegovi konkurenti. To vas ne bo odvrnilo od nakupa, vendar je videti manj racionalno, saj lahko z lahkoto vidite rezervoar namesto da ga skrijete za nekaj vrat. Pri tem žaru vsaj obstaja razlog. Ta model ima indikator za gorivo. Namestite propansko jeklenko na indikator in majhni kazalniki na strani vam povejo, kako polna je.

Indikator ni nič posebnega; majhne rdeče črte vam povejo, koliko goriva je še v jeklenki. To je vsekakor koristno, če se ne želite ukvarjati z vlečenjem jeklenke v trgovino, čeprav obstaja možnost, da je v jeklenki še vedno nekaj goriva. Prav tako mi je všeč, da ima žar indikatorje, s katerimi natančno veste, kako obrniti gumbe gorilnika za visoko, srednje in nizko toploto.

Spirit II ima nekakšno posebnost, ki se imenuje “tirnica za aromo”. Uporabniški priročnik pojasnjuje, da so te palice “nagnjene ravno prav za ulov kapljic, ki nastajajo med peko, ter dodajajo ta mamljiv okus, ki ga vsi poznamo in imamo radi pri naši hrani.”

Objave iz iste kategorije:

Post Author: Matej

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373