Site Loader

TV omarice so kos pohištva, na katerega pri opremljanju dnevne sobe ne smete pozabiti, tudi če televizor ni fizično nameščen na njih. Katera merila je torej treba upoštevati pri izbiri takšnega pohištva, da bi združili praktičnost in lepoto? Tukaj so odgovori na ta zelo pomembna vprašanja.

TV mizice in notranja oprema

Kljub razmeroma majhni velikosti lahko takšno pohištvo popolnoma spremeni videz notranjosti. Včasih ga dopolnjuje včasih pa ni skladno z njenim slogom. Pomanjkanje skladnosti seveda ni vedno slabo, če se odločimo za eklekticizem, tj. mešanje različnih slogov. Če pa nam je pomembna dobra kombinacija zaključnih elementov, je dobro izbrati takšne TV omarice, ki se bodo ujemale z drugim pohištvom, na primer po barvi.

TV omarice dopolnjujejo ostalo pohištvo.

Velikost je pomembna

Naslednje merilo za izbiro je velikost takšnega pohištva. V tem primeru morate upoštevati ne le dimenzije televizorja, temveč tudi to, da takšen kos pohištva ni prevelik glede na velikost prostora. Zato je treba upoštevati širino pohištva, ki je običajno od 120 do 210 cm. Najbolje, da je omarica širša od diagonale naprave, optimalno za približno 5 do 10 cm.

Funkcionalnost ni nič manj pomembna

TV mizice ali omarice naj bi bile tudi uporabne. Zato se dobro obnesejo različice s praktičnimi predali in predalčki ali celo dodatnimi policami. Z njimi boste lahko v dnevni sobi shranili številne predmete in drobnarije ter celo otroške igrače. Takšno pohištvo je tudi odličen način za razstavljanje lastne zbirke zgoščenk, knjig ali vinilnih plošč. V tem primeru se lahko odločite za nekoliko večje modele, ki omogočajo, da vse to lahko pospravimo.

Kot lahko vidite, je treba RTV omarice izbrati skrbno in premišljeno, da ne bi po nepotrebnem zatrpali notranjosti s prevelikim kosom pohištva in da bi hkrati dobro izkoristili razpoložljivi prostor. Z nekaj praktičnimi nasveti vam bo to zagotovo uspelo.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: