Site Loader

Notranjost kegeratorja EdgeStar KC-2000 je globoka 37cm – od police s kondenzatorjem na zadnji strani do sprednjega roba na vratih. Če nameravate uporabljati sodčke z dodatnim robom, se ne bodo prilegali, zato poskrbite, da boste izbrali sodček, ki bo ustrezal temu modelu. »Poni« sodček ne bo ustrezalo zaradi merilnika temperature na vrhu in cevi znotraj.

Sledite navodilom, preverite velikost notranjosti v specifikacijskem listu in vse bi morali biti v redu. Preberite si predvsem stvari okoli predhlajenja, preden vstavite kateri koli sodček. Prav tako uporabljajte samo navedene sodčke – seznam priporočenih velikosti je priložen. Na primer, Kegerator KC 2000 navaja, da sprejema sodček standardne velikosti (59 litrov). Zato ne poskušajte vstavljati soda!

Kegerator EdgeStar KC-2000 zahteva nekaj predanosti in logike. Za začetek ga je treba redno čistiti.

Glede cene, ta kegerator EdgeStar KC-2000 spada v srednji razred in zato se ne more meriti z recimo industrijskim hladilnikom Viking ali uvoženi kuhinjski aparati Miele. Vendar pa je izdelan iz trajnih materialov. Še en namig je, da ga preverite, ko ga vzamete iz škatle. Prepričajte se, da se kakšen vijak ni odvil med prevozom. Z nakupom tega kegeratorja dobimo tudi sestavljanje.

Na tem področju nimam veliko veščin in sem nekako ugotovil, da ga je večina kupcev sestavila zelo na hitro. Če vrata ne vstavite pravilno, potem nič ne bo ustrezalo. Preberite navodila in če se ne morete znajti, poiščite 10-letnega otroka, ki bo to storil za vas. Nikoli ne sestavljajte, če ste pijani. Pitje in sestavljanje je nevarno za pivo.

Nekateri ocenjevalci pravijo, da so materiali, ki se uporabljajo pri spojnicah, slabši. Če je temu tako, pokličite podjetje, ki vam ga je poslalo, in jih prisilite, da pritisnejo na Edgestar. Dobil sem vtis, da proizvodno podjetje nima izkušenj, ko gre za odnose z ljudmi. Zdi se, kot da bi raje izdelovali ali uporabljali kegeratorje, kot pa da bi se ukvarjali s svojimi strankami. No, to je sramota, saj imajo velik kos tržnega deleža.

Torej, če nimate poguma, da bi se spopadli z vsem tem, kakšna je alternativa? Mogoče bo to pomagalo.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: