Site Loader

Med slovenskimi uporabniki tiskalnih naprav veljajo za najbolj priljubljene tiskalniki Canon. Gre namreč za blagovno znamko, ki je pri nas dobro poznana in uživa veliko zaupanja v svojo kakovost. Njihovi tiskalniki in multifunkcijske naprave so ravno tako dosegljivi po ugodni ceni, zato se marsikdo odloči prav zanje. Še posebej to velja za manjše tiskalne naprave, namenjene domači uporabi ali uporabi v manjših pisarnah. To pa pomeni, da so tudi kartuše Canon najbolje prodajane in je njihova ponudba vedno odlična.

Kakšne kartuše Canon izbrati?

Izdelki, ki se dobro prodajajo, lahko vedno ponudijo precej variacij v ceni, saj je na trgu dovolj konkurence. Tako je mogoče kartuše Canon (http://www.toner123.si/canon.html) kupiti tako rekoč povsod, s tem pa se njihova cena zniža. Kadar te niso v posebni, znižani ponudbi pri specializiranih prodajalcih, jih lahko s pomočjo raznih kuponov za popuste po precej nižji ceni kupimo v supermarketih. Prihranek v višini 25 odstotkov je prihranek, ki se pošteno pozna.

Kaj pa, če bi radi prihranili še več? Potem se ne velja vedno odločiti za originalne kartuše Canon, temveč velja tudi preveriti, ali so na voljo tako imenovane kompatibilne oziroma generične kartuše drugih proizvajalcev. Ker pravimo, da so to kompatibilne oziroma generične kartuše Canon, povsem odgovarjajo izbranemu Canon tiskalniku. Razlika je večinoma le v tem, da ne nosijo znaka blagovne znamke proizvajalca tiskalnika, je pa jasno označeno, da so namenjene za izbrani tiskalnik. Tiskanje z njimi je povsem enako kot z originalnimi in razlik v kakovosti tiska načeloma ni. Nenazadnje uporabljamo ali originalne kartuše Canon ali generične v istem “ink jet” tiskalniku, tiskanje s kartušami pa ima v primerjavi z laserskim tiskom že sicer nekoliko nižjo kakovost.
Kako se torej odločimo, katere kartuše bomo izbrali? Ker so tudi med kompatibilnimi razlike, se običajno odločimo na podlagi cene (glede na obljubljeno število natisnjenih strani,) ter na podlagi priporočila prodajalca. Prodajalci v specializiranih trgovinah dobro vedo, s katerimi generičnimi kartušami so njihovi kupci najbolj zadovoljni.

Kartuše Canon tudi v tujih spletnih prodajalnah

Tako kot za mnoge druge izdelke, tudi za kartuše Canon velja, da pogosto najdemo najbolj ugodno ceno na spletu. Pri tem se nam ni treba omejevati le na slovenske ponudnike, temveč se lahko odločimo tudi za tuje. Vendar je potrebna premišljenost – poštnina bo dražja, v primeru, da je s kartušami kar koli narobe, pa bo tudi vračilo nekoliko bolj zapleteno kot pri slovenskem trgovcu.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373