Site Loader

Obdarovanje je izražanje naklonjenosti, pri čemer pa lahko povsem zgrešimo, če dejansko ne vemo, kaj je tisto, kar bo obdarjenca razveselilo. Sicer izkažemo svojo pozornost, a ne dosežemo učinka, ki smo ga želeli. Namesto pristnega veselja se pojavi zadrega: obdarjenec se mora zahvaliti, čeprav je dobil nekaj, kar mu ni všeč oziroma česar ne potrebuje, obdarovalec pa hitro spozna svojo zmoto in se ravno tako počuti neprijetno. Pokazal je, da obdarjenca sploh ne pozna! Kadar gre za par, je to lahko še posebej neprijetno.
Kako torej izbrati darilo za fanta, da se ga bo ta gotovo razveselil? Obstajata dve osnovni pravili.

Kako poskrbeti, da bo darilo za fanta najboljše?

Vsaka ljubezenska zveza se prične s fazo spoznavanja, ko fant in dekle odkrivata, kaj je drugemu všeč. Če smo takrat pozorni in si stvari zapomnimo, potem darilo za fanta ali dekle  kasneje ni prav nobenih težav. Prav tako moramo biti pozorni tudi kasneje, ko smo že malo bolj povezani. Ko hodimo po mestu, po trgovinah, ko skupaj gledamo filme, poslušamo glasbo, se ukvarjamo s hobiji in podobno, vse vedno izražamo svoja mnenja ter svoje želje, prav tako pa pogosto opazimo stvari, ki so nam všeč. Da bo darilo za fanta res enkratno, si velja ob takšnih priložnostih zapomniti, na kaj je pokazal, na kaj je opozoril, kaj mu je bilo všeč pri drugih. Ko je treba darilo kupiti, takšno stvar samo še poiščemo v spletni ali klasični prodajalni. Nakupovanje je preprosto, ker ni treba v nedogled razmišljati o tem, kaj si sploh želi. To nam je že davno zaupal, tako da lahko kupimo prav tisto, kar bi si dejansko izbral tudi sam.
Na takšen način se lahko tudi sama pripraviš na obdarovanje. Poslušaj in si zabeleži njegove želje, pa bo tvoje darilo za fanta vedno sprejeto z navdušenjem.

Darilo za fanta ne išči takrat, ko je nuja

Kaj pa, če iskanje ne obrodi sadov kar takoj? Prav zato je potrebno za nakupe včasih poskrbeti vnaprej. V zadnjem tednu pred rojstnim dnem ali novim letom je včasih nemogoče najti prav tisto, kar iščemo. Morda je celo zmanjkalo zaloge! Preprosta rešitev je torej ta, da kupimo darilo takrat, ko je to mogoče. Včasih naletimo na nekaj posebnega po naključju, včasih pa lahko takoj po tistem, ko je fant izrazil svojo željo, izdelek na skrivaj kupimo in ga shranimo. Nič hudega ni, če bo doma v predalu ležal mesec ali dva.

Katera darila za otroke se vam zdijo primerna? Pri izbiri darila za otroke pa imamo odrasli kar nekaj preglavic. Preberi več …

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373