Site Loader

Ariens Deluxe 28 SHO je vsestranski snežna freza, primerna za trgovska poslopja in domove. Visokozmogljiv impeler meče sneg do 17 metrov stran.

Sno-Thro kabina

Zaščitite se pred močnimi vetrovnimi in snežnimi udarci s kabino za snežno frezo.

Sno-Thro verige za pnevmatike – 41 x 20 cm

Vrhunske verige Ariens Sno-Thro zagotavljajo dodatno oprijem na hribih, ledu in trdem snegu.

Zaščitna talna podloga – 76 x 91 cm

Ariensova talna podloga zbira vodo in odpadke, hkrati pa med skladiščenjem zagotavlja zaščitni sloj med strojem in površino tal.

Ogrevana ročica

Ariens krmilne ročice so enostavno nameščene za maksimalno udobje v težkih zimskih razmerah.

Rezalec kupov

Enostavno zareže skozi nakopičen sneg in kupe, ne glede na to, kako visoki ali kompaktni so.

Sno-Thro pokrov

Naj bo vaša snežna freza Ariens Deluxe 28 varna pred UV žarki, dežjem, umazanijo, pticami, drevesnim sokom in še več. Izdelana je iz trpežnega 300 denier poliestra z uretansko podporo in ojačanimi ploščami.

V najkrajšem možnem času počistite še več snega z manj napora. 36-centimetrski impeler v seriji Ariens Deluxe Sno-Thro® in ohišje, ki je v celoti izkoriščeno, zagotavlja največjo zmogljivost med vsako snežno nevihto. Ne glede na to, koliko snega se nabira, se boste z lahkoto spopadli z njim.

Pomislite, kako bi se počutili, če bi se z lahkoto premikali skozi več kot trideset centimetrov snega in ga metali več kot 17 metrov stran od vašega dovoza! Mislite, da to ni mogoče? Vse je mogoče z Ariens Deluxe 28 SHO. Nič več vam ni treba skrbeti za upravljanje trmastih in težkih strojev nad nekaj centimetri snega.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: Matej

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373