Site Loader

Trg prenosnikov je zelo dobro pokrit od ene skrajnosti do druge. Na eni strani najdemo cenovno ugodne osnovne izdelke za manj zahtevno vsakdanjo rabo, na drugi pa zbujajo skomine pregrešno dragi in osupljivo zmogljivi igričarski prenosniki in razne mobilne delovne postaje. Dobro je ponudbo poznati, da se lahko smiselno odločimo.

Nižji cenovni razred

Če potrebujemo prenosno napravo za osnovna opravila, pomemben dejavnik za izbiro pa je cena, bo prišla morda v poštev že tablica ASUS. Ta znamka se ponaša s tabličnimi računalniki, ki se bolj ali manj prepričljivo približujejo celo prenosnikom, zato jih lahko mirno uvrstimo na ta konec spektra. Tablica ASUS pravzaprav v vlogi hibridnega računalnika lahko postane tudi pravi prenosni računalnik, če seveda izberemo pravi model, poleg tega so mnoge tablice tega proizvajalca opremljene z operacijskim sistemom Windows, torej se res le malo razlikujejo v primerjavi s klasičnimi prenosniki.

Če tablica ASUS ne pride v poštev, je v nižjem cenovnem razredu na voljo še cela vrsta kompaktnih prenosnikov osnovne zmogljivosti. Hitro se pojavijo tudi prenosniki običajnih velikosti, na primer z diagonalo zaslona okoli 15 palcev.

Višji cenovni razred

Če se podamo na drug konec spektra, nas navdušijo izdelki, kot je igričarski prenosnik MSI. Mnogi proizvajalci imajo posebne linije gaming prenosnikov, najdemo pa seveda v višjem cenovnem razredu tudi poslovne prenosnike in delovne postaje. Tudi za prenosnik MSI velja podobna delitev – na voljo so modeli, prilagojeni igričarjem, pa tudi elegantni in bliskovito hitri zmogljivi prenosniki, ki bodo navdušili še celo vrsto drugih uporabnikov.

Prenosnik MSI se postavlja ob bok mnogim vrhunskim modelom drugih priznanih znamk. V tem razredu skorajda ne moremo zgrešiti z izbiro, saj je vsak izdelek zelo zmogljiv in povsem zanesljiv. Naprednejši uporabniki, ki imajo posebne želje in potrebe, pa bodo tako ali tako znali izbrati najboljšo rešitev zase.

V naslednjem prispevku boste izvedeli, kdo lahko izvede reševanje podatkov in kako verjetno je, da bo pri tem uspešen.

Kompatibilni HP tonerji za večji prihranek denarja. Vam zmanjkuje toner za vaš HP tiskalnik in se sprašujete, kje kupiti novega ne da bi porabili celo bogastvo?

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: