Site Loader

Dandanes želite imeti kvalitetno in ugodno tiskanje kar doma. V preteklosti smo kupovali samo originalne izdelke, sedaj pa so kompatibilni HP tonerji popolnoma enakovredni originalnim. Dejansko imajo še dodatno prednost, saj so od originalnih cenejši.

Večja pakiranja tonerja za večji prihranek

Na spletu najdete manjše ali večje komplete. V primeru, da doma ali v službi veliko tiskate, je bolje, da kupite večje XL komplete pakiranja. Ponudniki nudijo tudi 3, 6 ali 10 odstotni popust ob nakupu več izdelkov. Ob pogosti nabavi, se vam strošek tiskanja hitro povrne. Prednost spletnega nakupa je tudi v tem, da imajo vsi izdelki triletno garancijo. V primeru, da v tem času ugotovite, da je izdelek neizpraven ali poškodovan, ga lahko brez skrbi vrnete in dobite novega.

Nakup prek spleta danes, tiskanje jutri

Prek spleta med delovnikom lahko hitro in enostavno naročite HP tonerje. Ponudniki nudijo dostavo že naslednji dan. V primeru, da vam je danes torej zmanjkalo tonerja ali kartuše, preprosto izpolnite spletni obrazec, opravite nakup in pričakujte dostavo naslednji dan. Glede na to, da ob ponovnem nakupu prejmete tudi določen popust na izdelek, se vam tudi poštnina hitro povrne. Na ta način je oseben obisk v trgovini dejansko dražji od spletnega nakupa.

Preberite si še naslednji članek: Kako izbrati primerno domeno

Pri izbiri imena domene je treba upoštevati nekaj stvari. Prvič, pomembno je, da izberete ime, ki si ga boste zapomnili in ki ga je lahko napisati. Poleg tega je treba razmisliti, katere ključne besede želite vključiti v ime domene. Vključitev ustreznih ključnih besed lahko pripomore k višji uvrstitvi vašega spletnega mesta na straneh z rezultati iskalnikov (SERP), kar povečuje verjetnost, da bodo ljudje našli vaše spletno mesto.

Nakup tonerjev in kartuš vseh znanih proizvajalcev 

Včasih so bili na voljo samo nekateri originalni tonerji in kartuše. Danes lahko kupite kompatibilne tonerje vseh znanih znamk, kot so HP, Laserjet, OfficeJet, Deskjet, Inkjet in Photosmart. Vsi kompatibilni tonerji HP in drugih znamk so popolnoma enakovredni originalom. Ponudnik garantira kvalitetno in zanesljivo tiskanje. Včasih kompatibilni tonerji celo omogočajo večje število kopij, kot originalni izdelki. 

Črnilo za laserske tiskalnike

Toner je kartuša, ki se uporablja za laserske tiskalnike. Vsebuje prah različnih barv. Med seboj se razlikuje glede na model tiskalnika. Barvni tiskalnik se med seboj razlikujejo tudi glede na število kopij oziroma tiskanj na kartušo. Zaradi različne velikosti dozirne posode glede na znamko tiskalnika prihaja tudi do različnega števila kopij.

Ponovna uporaba tonerjev in kartuš

Posebna zanimivost spletnega nakupovanja tonerjev Hp in kartuš je tudi v tem, da lahko kupite obnovljene izdelke. Slednji so posebej privlačni za vse, ki prisegajo na dolgo uporabo, recikliranje in ponovno rabo izdelkov ter posledično zmanjšanje smeti na svetu. Kompatibilni in obnovljeni tonerji so enakovredni originalnim. Prekašajo jih tudi v ceni in obstojnosti črnila.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373