Site Loader

Ena od največjih prednosti tega agregata je njegova velikost in teža. Tako ga lahko zlahka vzamete s seboj med pohodništvom, kampiranjem ali drugimi pustolovskimi potovanji na prostem. S tem agregatom lahko enostavno povečate raven udobja, ki ga želite zase ali za svoje majhne otroke.

PREDNOSTI

  • Lahko zagotovi dostojno količino moči
  • Uporablja invertersko tehnologijo
  • Je zelo kompakten in lahek

SLABOSTI

  • Zmožen je poganjati samo nekaj manjših aparatov
  • Morda ne bo dovolj za napajanje velikih naprav
  • Nima velikega rezervoarja za gorivo

Kaj lahko agregat Predator 2000 ponudi?

Generator Predator 2000 je prenosen agregat, ki uporablja invertersko tehnologijo za zagotavljanje čistejše električne energije. Inverterska tehnologija, ki jo uporablja, je zasnovana tako, da vam pomaga doseči bolj gladko krivuljo moči, s katero lahko dobite električno energijo, ki je varna za večino električnih naprav.

Ta generator je zasnovan tako, da vam zagotavlja več moči, medtem ko se porabo goriva ohranja na minimumu. To vam omogoča, da še naprej uporabljate izdelek, ne da bi skrbeli za to, koliko litrov goriva porabi. Lahko deluje 6,5 ur pri 50% zmogljivosti.

Agregat Predator 2000 je bil ocenjen, da zagotovi enakomernih 1600 vatov in največ 2000 vatov. Čeprav se to morda zdi premalo za nekatere ljudi, morate razumeti, da so ti izhodi več kot dovolj za nujne namene in za večino osnovnih naprav.

Agregat Predator 2000 lahko uporabite za napajanje več žarnic, LED televizorjev, ventilatorjev, sušilnikov oblačil in celo kavni aparat. Ta agregat je dovolj močan, da napaja pomivalni stroj, kuhalnik vode, zamrzovalnik, mikrovalovno pečico in klimatsko napravo z enim oknom.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: Matej

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: