Site Loader

Tonerji za tiskanje so izdelek, ki ne sme manjkati v nobeni pisarni. Dobro je, če je vedno na zalogi, saj nikoli ne vemo, kdaj nam bo zmanjkalo barve v tiskalniku. Navadno nam jo zmanjka ravno takrat, ko moramo nekaj pomembnega natisniti. Če nimamo več črnila v printerju, tega ne moremo storiti. Takrat je najlažje, če samo odpremo omaro ali predal, kjer imamo shranjen nadomestni izdelek. Zato ne čakajte, da vam zmanjka črnila, ampak si naredite zalogo že sedaj!

Kupujte pametneje!

Tako kot kateri koli drug izdelek, so tudi tonerji za printerje ponekod cenejši kot drugod. Zaradi tega nikakor ni vseeno, kje jih kupite. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali kupovati pametneje. To pomeni, da boste s takšnim nakupovanjem prihranili ne le svoj denar, ampak tudi svoj dragoceni čas, ki bi ga porabili za nakupovanje:

  1. Kupujte na spletu! – Ne le različna znižanja in druge akcije, s pomočjo katerih lahko prihranite, ampak tudi redne spletne cene so tisto, zaradi česar vse več ljudi kupuje na spletu. Enostavno so ugotovili, da se to bolj splača. Spletne cene so namreč v velikem številu primerov občutno nižje od tistih v trgovinah!
  1. Naredite si zalogo! – Če si naredite zalogo, boste prihranili kar nekaj časa. Ko vam bo zmanjkalo črnila v tiskalniku, vam ne bo treba izgubljati časa z nakupovanjem, ampak boste imeli pri roki vse, kar potrebujete za nemoteno delo. Zato se nakup na zalogo s časovnega vidika zelo splača!
  1. Prihranite pri poštnini! – Nakupovanje na zalogo pa ima še eno prednost: če namesto enega kupite dva ali več izdelkov, namreč prihranite pri poštnini! V kolikor bi namreč kupovali vsak izdelek posebej, bi večkrat plačali tudi poštnino, tako pa jo boste plačali le enkrat ali celo to ne – pri večjih zneskih nakupa je namreč poštnina pogosto celo brezplačna!

Kupujte tam, kjer se splača!

Anni.si je spletni naslov, ki si ga morate zapomniti, če želite kupovati pametneje. Na njihovi spletni strani niso na voljo samo tonerji, ampak prav vsa računalniška oprema. Pokukajte v njihovo spletno trgovino in poglejte, kaj vse ponujajo! Pri tem pa ne pozabite, da lahko z nakupom na spletu prihranite tako čas kot denar!

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: