Site Loader

Vsaka kariera, tudi najbolj dinamična, se lahko včasih zdi, kot da bi obtičali ali ponavljali isto rutino znova in znova. Včasih je ta vtis lahko le bežen, če pa se ponavlja ali vztraja dlje časa, lahko privede celo do karierne izgorelosti. Eden od načinov za premagovanje tega vtisa je poskusiti nekaj novega – vendar je to lahko nekoliko bolj zapleteno, kot se sliši.

Ključ do uspeha – delo in razvoj

Ena prvih lekcij, ki se jih naučimo v šoli, je, da je razvoj ključ do uspeha. Vendar se vsi tega ne spomnimo, ko gre za prehod iz šolskega vzdušja v službo in druge poklicne okoliščine.

Posodabljanje našega znanja in razvijanje spretnosti pa je bistvenega pomena za napredovanje naše kariere in v nekaterih primerih celo za njeno trajnost. Navsezadnje vsi poznamo vsaj eno industrijo, kjer se spremembe dogajajo skoraj vsak dan, in prilagajanje nanje je lahko tisto, kar naredi razliko med običajnim podvigom in izjemnim.

Filozofija nenehnega razvoja, znana tudi kot ‘vseživljenjsko učenje’ ali vseživljenjsko učenje, nas spodbuja, da se po končanem formalnem izobraževanju ne prenehamo učiti novih stvari. Pridobivanje novih veščin in kompetenc ni lahko le odličen in dragocen hobi, ampak tudi ključ do vrat našega uspeha.

Pa še dobra novica: razvoj in učenje v nasprotju s splošnim prepričanjem nimata ‘roka uporabe’!

Nikoli ni prepozno

Mnogim ljudem se zdi, da obstaja nekakšna ‘meja’, ko gre za našo starost in učenje. Pogosto naveden argument je, da naj bi otroci hitreje usvojili jezike.

Vendar se izkaže, da to ni res, ampak zgolj urbana legenda. Glede na študijo iz leta 1987, objavljeno v Cambridge University Press, je resnica videti obratna. Odrasli so bolje razumeli jezik in hitreje absorbirali novo znanje. Kot lahko vidite, izkušnje nimajo majhne vloge pri pridobivanju in absorpciji novega znanja.

Tako kot mnogi drugi procesi lahko tudi učenje izgleda drugače in posamezne metode so lahko bolj ali manj učinkovite, odvisno od osebe in okoliščin. Nekateri ljudje radi kombinirajo učenje s fizičnim gibanjem ali se bolje učijo s prakso, medtem ko morajo drugi raziskati najmanjše podrobnosti teorije, preden gredo naprej. Izkušnje nam pomagajo izbrati učno metodo, ki je prava za nas, zaradi česar je proces manj naporen, hkrati pa bolj učinkovit.

Poleg tega ima sam proces učenja številne posredne koristi. Redni miselni napor nam omogoča hitrejše razmišljanje, nenehno dopolnjevanje znanja nam omogoča, da ohranjamo ažuren pogled na svet, intelektualno zahtevne vaje in hobiji pa upočasnjujejo duševne znake staranja.

Čeprav je zamisel o vseživljenjskem učenju nedvomno polna prednosti, je lahko včasih težavna. Večini od nas delo vzame ⅓ našega dneva, kar ne pušča veliko ur za učenje. Da ne omenjam energije za preverjanje informacij ali prevoz na lokacijo tečaja.

Internet pa nam prinaša rešitev vsaj za nekatere od teh težav. To so spletni tečaji, ki so na voljo na številnih spletnih platformah za usposabljanje.

Spletno učenje – Webinar Universe

Spletno učenje, na splošno prek strukturiranih tečajev, odpre vrata mnogim ljudem, ki jim osebno učenje morda ni na voljo.

Prvič, z odpravo potrebe po fizičnih materialih, najemu fizične lokacije in drugih stroških so spletni tečaji pogosto veliko cenejši.i.

Drugič, pomemben delež spletnih tečajev ne zahteva stika v realnem času. Posledično lahko ljudje, ki se ne marajo pogovarjati z neznanci ali imajo neprilagodljiv delovni čas, zaključijo tečaj ob primernem času in v vzdušju brez stresa.

Tretjič, spletne tečaje je mogoče pogosto ponavljati, gradivo, ki je na voljo v njih, pa si lahko ogledate kadarkoli in od koder koli.

Navsezadnje tečaji v celoti potekajo na spletu, kar pomeni, da jih lahko opravijo ljudje iz katerega koli mesta, države ali celo celine. To nam olajša izmenjavo znanja z ljudmi, s katerimi običajno nikoli ne izmenjamo besede. Omogoča nam tudi bolj svobodno izmenjavo informacij in zanimivosti.

Webinar Universe je platforma, ki ponuja vse zgoraj navedene prednosti spletnega učenja s podrobnimi, najnovejšimi tečaji, ki jih pripravijo strokovnjaki na ustreznih področjih! Vse kar morate storiti je, da se prijavite na izbrani webinar in plačate neposredno na spletni strani ali prek zaupanja vrednih distributerjev, nato aktivirate prejeto kodo in začnete pridobivati ​​znanje!

Za vsakogar nekaj – platforma Webinar Universe

Tečaji, ki jih ponuja Webinar Universe osredotočajo na specifične, praktične spretnosti, pogosto iz kategorije “trdih” kompetenc. Znanje in veščine mnogih od njih lahko pripravniki pogosto zlahka uporabijo v praksi. To obliko omogočajo strokovnjaki, ki so odgovorni za najvišjo kakovost informacij, ki tvorijo vsebino spletnih seminarjev. Znanje v njih je tako aktualno in preverjeno.

Poleg tega so tečaji na voljo v več jezikih, vključno z angleščino, češčino in slovaščino, tako da lahko več ljudi pridobi dobro znanje, tudi v svojem maternem jeziku.

Webinar Universe je spletna platforma za usposabljanje s široko paleto tečajev, ki so na voljo. Za nekatere je to lahko ovira pri izbiri tistega, ki je pravi zanje. Kako pristopiti k tej težavi? Obstaja več načinov:

 1. Iz službe ali šole. Najdete lahko teme, ki so povezane z vašim delom ali izobraževanjem, da jih obravnavate kot razširitev znanja, ki ga že imate.
 2. Na strani širjenja obstoječega znanja. Morda boste ugotovili, da so vam ponujene teme in veščine že znane ali pa se nanašajo na koncepte, ki jih že poznate. Zato se lahko odločite za raziskovanje tem, ki so vam že znane. Ta izbira vam bo omogočila globlje razumevanje vprašanj, o katerih imamo morda precej površno predstavo.
 3. Na strani potovanja v neznano. To je možnost za pogumne, ki želijo stopiti izven svoje cone udobja. Lahko si izberete predmet, ki vam je popolnoma tuj! Diverzifikacija vaših znanj in zanimanj je dragocen način za rast. Z neposrednim uvodom v novo temo v vsakem webinarja , Webinar Universe zmanjšuje poskuse vstopa v celo najbolj zapletene teme.

Vendar si velja zapomniti, da vsi spletni seminarji ponujajo vrhunsko znanje in uvod po korakih, tako da se lahko vsakdo spopade s katero koli temo.

Izobraževanje je zelo pomemben del naše kariere in ne gre le za diplome, ki smo jih pridobili pred odpisom. Vzdrževanje enakomernega tempa razvoja in pridobivanje novih znanj ali kompetenc nam ne pomaga le, da ostanemo na trenutnem položaju, ampak tudi poveča možnost napredovanja in možnost, da ohranimo oster um še dolgo po upokojitvi. Platforma Webinar Universe je lahko odličen način za olajšanje tega procesa za najbolj obremenjene od nas.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

 • Visoki barski stoli so spet in!

  Ali ste vedeli, da so visoki barski stoli del naše družbe šele od zgodnjega 20. stoletja? Izvirali naj bi iz Irske, kjer je leta 1886 …
 • Naravni kamen za izboljšavo doma

  Izbira materialov za notranjost doma je zelo pomembna za dobro počutje in zdravje vseh ljudi, ki v njem prebivajo. Dolgo časa že velja, da je …
 • Kako izbrati pravo motorno žago

  Ni vsak dan priložnost ali potreba po nakupu nove motorne žage, zato je pomembno, da premišljeno izberemo, katero vrsto potrebujemo. Čeprav večina od nas ne …
 • Nosilci za kolesa – praktično in uporabno

  Najbolj praktičen način za prevažanje koles predstavljajo nosilci za kolesa, ki jih namestimo na streho avtomobila. Vanje lahko vpnemo eno ali več koles, in to …
 • Avto dodatek za hitro povečanje prostora v avtomobilu

  Najverjetneje s svojim jeklenim konjičkom kdaj tudi kam dlje odpotujete. Tedaj v njem rabite kar nekaj prostora, da lahko vanj spravite vse, kar boste potrebovali …
 • Analiza nepremičninskega trga v Sloveniji

  Kranj, kot četrto največje mesto v Sloveniji, stoji kot osrednje središče Gorenjske in je sedež istoimenske mestne občine. Njegova zgodovinska pomembnost sega v davno preteklost …
 • Zamenjava uničenih avto tekstilnih preprog

  Za dobro zaščito in ne nazadnje tudi za varnost v vozilu lahko poskrbijo tekstilne preproge. Če imate v avtu stare in preluknjanje preproge, je najbolje, …

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373