Site Loader

Iskanje pravih notranjih vrat, ki se bodo čim bolj ujela z novo hišo je resnično naporno opravilo. Kdor tega ni izkusil, sploh ne ve, kakšno neprijetno iskanje zamuja. Prva težava je v tem, da je na voljo ogromno število različnih dizajnov, barv in oblik vrat. In ko se iskanje začne ljudje navadno ne vedo o notranjih vratih nič razen tega, da so pač tisti kos lesa, ki ločuje prostore v hiši. Tudi najina zgodba je takšna. Vse kar sva vedela je bilo, da si želiva bela notranja vrata, da se bodo lepo ujela z barvo zidov in ostalim pohištvom. Kaj več od tega, recimo ali želiva običajna ali gladka notranja vrata, pa je bilo za naju že pretežko vprašanje.

Vendar se človek vsega nauči. V prvi trgovini so nama razložili nekaj osnov, v drugi še nekaj več, tako da sva bila do tretje trgovine že skoraj poznavalca in to ne samo za gladka notranja vrata ampak kar za vsa vrata v stanovanju. Glede barve si v procesu odločanja nisva premislila in sva vztrajala pri belih notranjih vratih, čeprav sva med raziskovanjem trga našla tudi nekaj takšnih v naravni barvi masivnega lesa, ki so nama bila všeč. Naučila sva se tudi to, da so najboljša bela notranja vrata obenem tudi gladka notranja vrata. In za natanko takšna sva se na koncu odločila.

lesenavrata2

 

Sva pa se med iskanjem najinih gladkih notranjih vrat odločila, da je nakup vrat, ki jih imajo na zalogi v trgovini popolnoma nespametna odločitev, saj so poleg cpl folije ponujali iverne podboje. Po pregledani ogromni količini belih notranjih vrat v vseh mogočih trgovinah in salonih, sva prišla do zaključka, da nama niti ena niso popolnoma všeč. Oziroma niti toliko, da bi jih kljub kaki malenkosti, ki naju moti, vseeno kupila. Kljub nizki ceni za vrata nisva mogla zakopati bojne sekire v tla. Zato je bila edina druga opcija, da greva do mizarja in si naročiva najina gladka notranja vrata po meri pri njem. In odločitev je bila pravilna, saj se najina bela notranja vrata odlično ujamejo s preostalo hišo. Poleg kvalitete mizarske izdelave vrat pa sva za nekaj več denarja dobila še masivne podboje v celoti, kar pa za piko na (i) ni slaba odločitev.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373