Site Loader

Med vsakodnevno kozmetiko uvrščamo kreme, parfume, šminke, lake za nohte, gele, deodorante, šampone in podobne izdelke.

Krema je zelo širok pojem, ki ga je moč slišati na vsakem koraku. Krema pomeni produkt različnih pripravkov. Kreme delimo na tekoče do pasasto sredstvo za nego kože, npr. krema za obraz, kreme za roke, kreme za telo, kreme za podplate itd.

Krema se pojavlja v obliki emulzije, ki je sestavljena iz vodne in oljne faze. Za stabilizacijo emulzije je potreben dodatek emulgatorjev, ki pa lahko povzročijo tudi alergijsko reakcijo. Običajno se kreme uporabljajo za aplikacijo na koži, redkeje pa tudi na sluznicah.

Dobro je, če posegamo po kvalitetnih in cenovno dostopnih kremah. Kvalitetna krema je zelo pomembna za naše telo oziroma našo kožo.

Zelo zaželene so kreme za obraz, ki so lahko dnevne ali pa tudi nočne. Čeprav marsikateri menijo, da med njima ni velikih razlik temu ni tako. Obe vrsti krem pa imata seveda nalogo, da naš obraz dobro nahranita z vsemi bogatimi sestavinami, ki jih vsebujeta.

Na trgu se pojavlja cela paleta obraznih krem, seveda po različnih cenah, ki so povadi odvisne od proizvajalca ter od sestavin, ki jih določene kreme vsebujejo.
V zadnjem času trgovci vse bolj ponujajo in izdelujejo reklame za naravne kreme za obraz. Take kreme so namenjene vsem tipom obrazne kože: mastna koža, mešana koža, normalna koža, suha koža, občutljiva koža, težavna koža, koža z izpuščaji, srbeča koža.

Naloga vseh obraznih krem pa je torej, da kožo vlažijo, jo hranijo ter negujejo, gladijo obrazne gubice ter zavirajo staranje kože, revitalizirajo, regenerirajo in obnavljajo, obenem pa kožo tonirajo, pomirjajo, skratka v vseh primerih delujejo blagodejno.

V spletni trgovini Puranatura.si si lahko izberete svojo. V svoji široki paleti tako ponujajo raznovrstne kreme, tudi kreme za obraz, npr. krema Marilou Bio, to je dnevna krema z arganovim oljem; Marilou Bio, to je večnamenska krema …

V njihovi bogati spletni ponudbi pa boste zagotovo še kaj našli zase.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('rel') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('rel') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<link rel="icon...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/www/primor in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373