Site Loader

Zaščitni premaz odbija bakterije in ujame umazanijo za čistejšo, svežo posodo. Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je enostavna za čiščenje in je odporna na kemikalije. Sedeži so oblikovani tako, da ustrezajo podaljšanim in standardnim školjkam. So udobne in pomagajo zmanjšati poškodbe in hrup. Narejena je iz trdnih, trajnih materialov in tehnologije mehkih tečajev za enostavno namestitev in vzdrževanje.

Stranišče ima kromirano ročico za splakovanje. Dolžina školjke je 71 cm, višina pa 43 cm. Dimenzije rezervoarja so 69 cm v dolžino in 43 cm v višino. vijaki so varni za enostavno namestitev in tišje zapiranje po uporabi. Tukaj si preberite naše mnenje o straniščni školjki Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree !

Prednosti

 • Privlačen, trendovski dizajn
 • Zelo dobro splakuje
 • Udobna
 • Ohranja vodo
 • Dobra višina

Slabosti

https://www.youtube.com/watch?v=6FPSM9I5iRk

Podaljšana enodelna WC školjka TOTO MS964214CEFG # 12

Podobno kot večina izdelkov podjetja TOTO, je tudi Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree še ena odlična straniščna školjka. Ker gre za enodelno stranišče, namestitev in čiščenje sploh ni problem. Ta tip Toto eco stranišča ima glazuro SanaGloss, zaradi česar je čiščenje še lažje. Stranišče ima podolgovato skledo, ki ne zagotavlja le udobja, temveč omogoča preprosto namestitev straniščne školjke v manjše kopalnice. Poleg tega je višina univerzalna, zato ni problem sedeti ali vstati. Enodelna školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree ima SoftClose sedež za dodatno udobje. Če iščete enodelno straniščno školjko, potem je ta model iz podjetja TOTO najboljša izbira.

Tehnične specifikacije za podaljšano straniščno školjko TOTO MS964214CEFG # 12:

 • Značilnosti: MS964214CEFG # 03
 • Poraba vode: 4,8L/splakovanje
 • Kosi: en kos
 • Certifikat: WaterSense
 • Material: keramika
 • Oblika: podolgovata
 • Tip splakovanja: gravitacijsko

Tukaj so dimenzije te straniščne školjke: cev za namestitev s premerom 30 cm, dolžina školjke 71 cm, dolžina kotlička 69 cm in višina 43 cm, višina sedeža 43 cm.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373