Site Loader

Ste trmast strelec ali bik po horoskopu in imate občutek, da na vas delujejo popolnoma drugačne stvari v življenju kot na ostale ljudi? Da ste nekaj posebnega in potrebujete prav posebno skrb ali ravnanje. Nič hudega, omislite si rdeči jaspis (https://www.astrolife.si/shop/izdelek/rojstni-kamen-za-bik-ali-strelec-kristalna-kapljica-rdeci-jaspis-red-jasper, vaš rojstni kamne, ki bo najbolje razumel vašo situacijo in vam bo v največjo pomoč. Ali pa mogoče poznate nekoga v teh dveh znakih in bi mu želeli podariti nekaj prav posebnega? Odlična ideja za darilo, torej!

Ste nenehno pod nekim pritiskom, ste nemirni in enostavno ne razumete od kod vsa ta slaba energija izhaja, zakaj se je lotila prav vas, ko pa si želite zgolj mira, sreče in zadovoljstva. Vesolje je pač takšno in na nas vplivajo dejavniki, na katere pa žal sami nimamo vpliva in zato prihaja do podobnih situacij. Če pa se bomo odločili ukrepati in nekaj storiti za to, da se stanje spremeni in se stvari postavijo na boljše, bomo ugotovili, da so dejansko rešitve lahko zelo enostavne in lahke. Da na našo nemogočo situacijo lahko dobro vpliva prav določen kristal, ki bo odnesel vse skrbi, z nami pa bo vedno kljub temu ostal.

Talisman vašega življenja naj postane rdeči jaspis in boste videli, kako močne in dobre spremembe vas čakajo. Verjetno se boste tudi vprašali, zakaj si tako enostavne rešitve niste omislili prej, pa vendar, vedno se vse zgodi z nekom razlogom in ne glede na to, ali nam je ta znan ali ne, je prav da sprejmemo situacije. Seveda pa to ne pomeni, da se sprijaznimo z njimi, ampak to, da se moramo z njimi soočiti na pravi način in se boriti. In najboljša in najmočnejša moč, ki je znana
E od nekdaj in so jo koristili naši predniki, je prav moč kristalov, ki so dandanes znova tako priljubljeni, da jih ima še skoraj vsak od nas. Še nimate? Razmislite še enkrat, če ne želite resnično sprejeti najenostavnejše rešitve.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: