Site Loader

Najbolj praktičen način za prevažanje koles predstavljajo nosilci za kolesa, ki jih namestimo na streho avtomobila. Vanje lahko vpnemo eno ali več koles, in to na zelo enostaven način: pripenjanje kolesa na streho lahko opravimo v veliko krajšem času, kot bi ga potrebovali za to, da kolo spravimo v prtljažnik avtomobila! Zato gre za praktično in uporabno rešitev, ki jo bodo veseli vsi, ki se radi odpravijo na kolesarjenje: tako tisti, ki se redno ukvarjajo s kolesarjenjem, kot tudi občasni rekreativci in tisti, ki se kdaj pa kdaj na kolesarjenje podajo skupaj z družino in otroki. Seveda pa boste na tak način lahko svoja kolesa peljali tudi s seboj na dopust!

Kako prevažati kolesa?

V avtomobilu lahko kolesa prevažamo na različne načine. Ena od možnosti je, da kolesa pospravimo v prtljažnik, a kaj, ko vsi prtljažniki niso dovolj veliki za to. Druga možnost pa so nosilci za kolesa, ki jih lahko namestimo na vlečno kljuko na zadnji strani avtomobila ali pa na njegovo streho. Obe možnosti imata določene prednosti, zaradi katerih nekaterim ljudem bolj ustreza ena varianta kot druga. Če kupujete nosilce za pritrjevanje na vlečno kljuko, bodite pozorni na to, ali lahko takrat, ko na avtu prevažate kolesa, enostavno dostopate do prtljažnega prostora.

Takšni nosilci za kolesa, ki se pripnejo na vlečno kljuko, so sicer najbolj primerni predvsem za tiste, ki imajo zelo visok avto, ali pa za tiste, ki streho avtomobila raje izkoristijo za prevažanje druge vrste bremena: recimo tja namestijo strešni kovček ali kaj drugega. Velika večina ljudi pa kolesa še vedno raje prevaža na strehi, ker se jim to zdi najbolj praktično in ker jih to najmanj ovira med vožnjo in med postanki. Za katero možnost se boste odločili, pa je odvisno od tega, kakšen avto imate, koliko koles nameravate prevažati na njem ter nasploh od vaših želja.

Izberite priznano blagovno znamko in kakovost

Če kupujete nosilce za kolesa, nikar ne kupujte najcenejših na trgu, saj vam bo kasneje žal. Možno je, da boste imeli težave že pri njihovi namestitvi ali pa kasneje pri namestitvi koles vanje, obstaja pa tudi nevarnost, da kolesa ne bodo trdno in varno pripeta na nosilce, kar je lahko nevarno. Pomembno je, da imajo nosilci, ki jih kupite, vse potrebne certifikate ter da so čim bolj kakovostno izdelani. S takšnimi nosilci se na pot odpravite brez skrbi!

Na trgu je na voljo več vrst strešnih nosilcev za avto. Med drugim denimo nosilci za smuči, ki prav tako obstajajo v številnih velikostih ter oblikah. Pomembno je, da si omislite takšne, ki so čim bolj uporabne pa tudi preproste za nameščanje.

Ali veste da je lahko dvigalka za avto tudi v obliki zračne blazine. Več si lahko preberete v članku.

Tekstilne preproge za avto so odlične za vse vrste vozil, saj se prilagajajo vsakemu vozilu posebej.  Preberi več …

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373