Site Loader

Dandanes ljudje vse pogosteje posegamo po vitaminih in mineralih, torej po izdelkih, ki poskrbijo za naše telo in tudi našo dušo. Bioforma je spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo vitaminov in mineralov, s prodajo izdelkov za telo in šport, s prodajo izdelkov za hujšanje, s prodajo olj, s prodajo super hrane, s prodajo tinktur in čajev.

Na svoji spletni strani spletna trgovina Bioforma predstavlja vsak izdelek posebej. V predstavitvi vsakega izdelka povedo, iz česa je izdelek narejen, za kaj se uporablja, kako se uporablja, kdo ga lahko uporablja, predstavijo njegovo ceno, ugodnosti in še kaj. V svoji bogati ponudbi predstavlja tudi izdelek selen.

Kaj pa pravzaprav je selen?

Selen je snov, ki jo najdemo v različnih živilih, kjer ga najdemo v obliki aminokislin ali v anorganski obliki. Njegovo delovanje pa je tesno povezano z jodom, zato je izredno pomemben pri delovanju ščitničnih hormonov, na katere zelo pogosto kar pozabimo.

Selen ima veliko pozitivnih učinkov na naše telo in na še kaj. V prvi vrsti prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov, ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema , ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, pozitivno vpliva na delovanje ščitnice ter pri nastajanju semenčic.

Pomankanje tega elementa lahko povzroči težave z ledvicami, s srcem, kožo, lasmi, neplodnostjo ter seveda lahko nastanejo tudi rakove celice.

Strokovnjaki priporočajo cca 30ug selena dnevno. Poleg tega trdijo, da je v kombinaciji s cinkom še bolj učinkovit.
Zavedati pa se moramo, da ta kombinacija pa tudi sam selen ni primeren za otroke, ki so mlajši od sedem let. Torej ga moramo hraniti izven dosega naših otrok, in sicer v suhem ter temnem prostoru pri sobni temperaturi. Prekomerno uživanje tega elementa lahko povzroči odvajalni učinek.

Na spletni strani Bioforma boste lahko našli še več oznak za ta izdelek. Tam boste lahko preverili tudi ceno, ki je ugodna. Poleg omenjenega pa boste lahko preverili še mnenje kupcev, ki so ta izdelek že kupili in ga že uporabljajo-

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: