Site Loader

Namesto pudra se danes največkrat uporablja posebna prekrivna krema za obraz, imenovana bb krema. Če vas zanima, kako zvezdnice skrbijo za svojo polt in katere kozmetične produkte uporabljajo, da je njihova polt prav v vsakem trenutku njihovega življenja videti čudovito, torej tudi takrat, ko v bližini ni vizažistov, da bi jih naličili, se odgovor skriva prav v posebni kremi, ki prikrije vse nepravilnosti na njihovi koži ter poskrbi, da je ta videti čudovito.

Dolgo časa je to veljalo za skrivnost, ki jo hollywoodske zvezdnice niso hotele izdati, danes pa vsi vemo, da se ta skrivnost imenuje bb krema in da jo lahko začnete uporabljati tudi vi. Če torej želite imeti lepšo polt oziroma:
– prikriti nepravilnosti na koži,
– poskrbeti za lep videz kože na obrazu,
– prikriti aknasto kožo ali mozolje,
– poskrbeti za manjšo vidnost gubic okrog oči,
– narediti smejalne in ostale gube manj izrazite,
– poskrbeti za to, da se vam koža na obrazu ne bo svetila,
– prikriti rdečico na licih ali na drugih delih obraza,
– poskrbeti za enakomerno obarvanost vaše kože.

Za vse to poskrbi bb krema, ki je prekrivna zaščitna krema za vašo kožo.
Če tore želite lepši videz vaše kože ali pa če ste se naveličali uporabljati puder, ker ga nikakor ne morete razporediti dovolj enakomerno oziroma vas moti rob na stiku med napudrano in ne napudrano kožo ali pa se vam zdi, da puder ne poskrbi za popoln videz vaše kože – potem je bb krema tista rešitev, ki jo potrebujete.
Pri tem pa vas opozarjamo, da ni vseeno katero bb kremo kupite, saj niso vse enako kvalitetne. Le kvalitetna bb krema pa vam bo dala tudi kvaliteten rezultat. Zaupajte torej le najboljši kozmetiki in tudi rezultati bodo takšni, kot si jih želite, vaša polt pa skoraj takšna, kot jo imajo hollywoodske zvezdnice.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('rel') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('rel') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<link rel="icon...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/www/primor in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373