Site Loader
pokrivala za avto proti toči

Kar nekaj vas je, ki svojega vozila čez dan pa tudi ponoči ne morete parkirati v garaži ali pod kakšnim nadstreškom, saj na žalost nimate te sreče. Avtomobil puščate na parkirišču na prostem, zato je še toliko pomembneje, da ga primerno zaščitite. Slednje predvsem velja tedaj, kadar je na vidiku kakšna toča ali kakšen drug manj ugoden vremenski pojav. Odlično pomoč vam lahko ponudi pregrinjalo proti toči, ki pa mora biti seveda dovolj kakovostno ter seveda ustrezne velikosti.

Seveda pregrinjalo proti toči ni edino ime za izdelek, ki v veliki meri poskrbi za zaščito vašega vozila v primeru manj ugodnih vremenskih pogojev. Na trgu takšno zaščito za avto lahko na primer najdete tudi pod imenom cerada za avto.

Pokrivala za avtomobile

Če vam primernega pokrivala za avto proti toči še ni uspelo izbrati, vam za prvo silo lahko dovolj dobro služi tudi preprosto avto pokrivalo, ki je izdelano iz vodoodpornega materiala. Takšna zaščita namreč dovolj dobro deluje proti toči ter drugim manj ugodnim vremenskim vplivom.

Pokrivala za avto proti toči za zaščito avtomobila
Če svojega vozila čez dan pa tudi ponoči ne morete parkirati v garaži ali pod kakšnim nadstreškom in avtomobil puščate na parkirišču na prostem, je pomembno, da ga primerno zaščitite s pokrivalom za avto proti toči.

Ena od prednosti omenjenega avto pokrivala je še ta, da lahko notranjost vozila ohranja primerno hladno. To pomeni, da se ga splača uporabiti tudi tedaj, kadar sicer ne pričakujemo slabega vremena. Notranjost avta torej primerno ohladi, obenem poskrbi za učinkovito zunanjo zaščito pred morebitno umazanijo.

Zaščita zunanjosti vozila tudi s pomočjo tipskih preprog

Včasih se pripeti, da vam pokrivalo proti toči ni pri roki. V tem primeru za zunanjo zaščito vozila proti toči dovolj dobro pomagajo že tipske preproge ali pa korita za prtljažnik, ki so izdelana iz kakovostne gume. Takšni dodatki za avto namreč z njega ne zdrsijo dol in se torej avto stekla dobro oprimejo.

Elegantno pokrivalo za avto proti toči ter drugim manj ugodnim vremenskim vplivom.

Največjo škodo na karoseriji in steklih vozila zaradi sile toče torej lahko preprečite tudi z uporabo dodatkov, ki sicer praviloma sodijo v notranjost vozila. Ker so tipski gumirani tepihi odlično odporni na vlago, udarce ter na umazanijo, tudi v zunanjem delu vozila ne bodo utrpeli večje škode.

Če je torej vaše vozilo večji del časa parkirano na prostem, najbolj v poštev prideta cerada proti toči oziroma primerno pokrivalo. Če takšnega zaščitnega dodatka za avto nimate pri roki, pa se torej lahko poslužujete preprog ali prtljažnega korita.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: Matej

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: