Site Loader

Znani poročni fotograf priporoča, da za fotografiranje para izberete čas uro ali dve pred sončnim zahodom, saj je takrat prisotna nežna in svetla svetloba, ki se popolnoma ujema s slogom fotografiranja. Samo fotografiranje para traja običajno med 30 in 45 minut, med katerimi z lahkoto ponese ideje za različne poze, ki izgledajo naravno in sproščeno. Zelo uživa v fotografiranju detajlov, ki si jih par pripravi za svoj poročni dan in, če vam čas dopušča, obišče vsako lokacijo pred njimi, da si lahko vzame čas za fotografiranje okolice in detajlov, kot so lokacija civilnega in cerkvenega obreda ter zabave.

Naj se vsakič, ko pogledata te fotografije, spomnita na čudovite trenutke vajine poročne slovesnosti.

Običajno se po obredu zberejo vsi svatje za skupinsko fotografijo, ki so jo poročni fotografi vnaprej načrtovali. Nato naredijo še družinske fotografije in po želji parov tudi fotografije manjših skupin (prijatelji, sestrične, sodelavci itd.). Pri fotografiranju manjših skupin na večjih porokah, kjer je veliko ljudi, jim pomaga nekdo, ki pozna čim več svatov, da lahko hitro zberejo vse ljudi. Na ta način zagotovijo, da ne izgubljajo časa na iskanje udeležencev poroke.

Zajemanje detajlov, nepozabnih trenutkov in veselja med svati

Na dan poroke se fotograf trudi zajeti najlepše trenutke in podrobnosti, ki jih par pripravi vnaprej. Na voljo je že pred ličenjem neveste in oblačenjem ženina, da lahko posname fotografije detajlov, kot so prstani, čevlji, šopek, nakit, ura, kravata in drugo. Po poroki se posveti fotografiranju para, pri čemer raje izbere uro ali dve pred sončnim zahodom, da izkoristi mehko in nežno svetlobo. Med samim fotografiranjem uporabi različne poze, da izpadeta naravno in sproščeno, in posname vse pomembne trenutke ter detajle na najlepši možen način.

Med samim potekom poročne zabave se fotograf osredotoči na fotografiranje veselja med svati in pomembnih trenutkov, kot so prvi ples in razrez torte. Vključeno v njegove pakete je tudi fotografiranje ob polnoči, z dodatnim doplačilom pa ostaneta na zabavi do takrat, ko si par želi. Če ženin in nevesta želita, lahko naredi tudi nekaj dodatnih nočnih fotografij zunaj, ki bodo pravi dodatek k celotnemu poročnemu albumu.

Ko fotografira poroko, paru čim prej pošlje nekaj prvih fotografij, običajno v roku tedna dni. Nato začne pripravljati možnosti za fotoknjige in jih seznani s stroški. Končni paket fotografij bo na voljo v šestih tednih po poroki, ob tem pa bo uredil spletno galerijo, ki bo zaščitena z geslom in dostopna na spletni strani. Povezavo in geslo lahko par deli s svojimi gosti, ki si bodo lahko ogledali slike.

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://www.pri...') #3 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://www.pri...') #4 /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/transform/class-transformer.php(53): Smush\Core\Parser\Page_Parser->parse_page() #5 /home/ in /home/www/primorje-nklub.si/wp-content/plugins/wp-smushit/core/parser/class-parser.php on line 373