Site Loader

V kolikor vas moti vaš nasmeh in želite imeti ravne in lepe zobe, razmislite o obisku zobozdravnika ali ortodonta. Svetoval vam bo glede korekcije zob in uporabe nevidnega zobnega aparata za lepši nasmeh. Prednost nevidnega zobnega aparata je v tem, da je popolnoma neopazen in ga lahko ves čas nosite tudi v službi, na faksu ali v prostem času.

Čudoviti nasmeh z aparatom brez žic

Klasični zobni aparati so imeli žice in so bili nadvse opazni in moteči. Nova linija zobnih aparatov je nevidna in nemoteča. Za pritrditev na zobe ne uporablja žic, jekla ali porcelana.  Clear Aligner nevidni zobni aparat je sestavljen iz vrste brezbarvnih nevidnih folij, ki se namestijo na zobe in poskrbijo za postopno prehajanje iz sedanje v željeno lego. Aparat je snemljiv in ga lahko notri ter ven iz ust dajete sami, brez večkratnih obiskov ortodonta.

Nevidni zobni aparat je neopazen

Prednost nevidnega zobnega aparata je v tem, da je popolnoma neopazen

Kdaj je pravi čas za zobni aparat?

Nov nevidni zobni aparat izberite čim ste starejši od 14 let in imate krive zobe. Ta vrsta zobnega aparata je primerna tudi za posameznike, ki imajo nizek prag bolečine, saj ni tako robusten in trd kot klasični aparat z žic. Zobe v željeno lego premika na nežen in nevsiljiv način, brez krvavitev in vnemanja dlesni. 

Cenovno ugoden aparat za zobe

Dodatna prednost pri izbiri nevidnega zobnega aparata je vsekakor cenovna ugodnost. Neviden aparat stane kar tretjino manj kot klasičen aparat. Potrebuje tudi veliko manj obiskov ortodonta ali sprotnih namestitev. Težje se tudi uniči in ima dolgo življenjsko dobo.

Beljenje zob in aparat?

Porumeneli ali pa neenakomerno beli zobje morajo biti beljeni. Šele na tak način boste skupaj z ravnanjem z zobnim aparatom, dobili lep nasmeh. Prozorne folije Clear Aligner omogočajo hkratno beljenje, ki je povsem enakomerno po vsej površini zoba. Na delih, kjer je nameščena folija ni posameznih obarvanih ali poškodovanih predelov. Prozorne folije omogočajo enakomerno ravnanje in beljenje zob. 

Brez poškodb sklenine

Ker je nevidni zobni aparat snemljiv in ga lahko snamete pred vsako jedjo, javnim nastopom ali pa zmenkom, tudi ne povzroča poškodb sklenine. Klasični žičnati aparati so velikokrat poškodovali sklenino in privedli do trajnega obarvanja zob. Ravnanje krivega nasmeha s prozornimi folijami pa ne povzroča nobenih negativnih posledic na sklenini. Ker je aparat snemljiv, lahko enostavno očistite in ponitkate medzobni prostor, aparat pa sperete pod tekočo vodo.

Preberite si še naslednji članek: Pomoč pri odpravljanju osebnih težav

Objave iz iste kategorije:

Post Author: admin

Zadnje spremembe:

Zemljevid strani: